Google Street View już w Polsce

Potężnej większości naszych Klientów pomagamy prowadzić promocję w wyszukiwarce Google. Jednak w narzędziu tym, w zasadzie każdego dnia obserwujemy zmiany. Wykorzystujemy je tak, by nasi Klienci mogli zwiększyć sprzedaż i efektywność promocji.

Google właśnie poinformował o nowej, w naszej opinii ważnej zmianie: wprowadzono nową funkcjonalność –  Street View. Otóż od dziś każdy może odbyć wirtualny spacer po dużych miastach Polski. Na uwagę zasługuje przede wszystkim skala projektu. Samochody obwieszone kamerami jeździły po całej Polsce przez parę miesięcy – musiały zjeździć w zasadzie każdy zakątek każdego dużego miasta. Ciekawskich odsyłamy na strony Google Maps i przetestowanie usługi.

Warto pamiętać, że podobną usługę wirtualnego spaceru może zamówić w ClearSense każda firma.  Jest to na pewno nowoczesny i atrakcyjny sposób by pokazać swojemu klientowi swoją firmę. Usługa może mieć ciekawe zastosowanie w wielu branżach – np. turystycznej – można klienta oprowadzić po hotelu, restauracji czy ogrodzie.